Glycerin extractWater-solubleOrigin: India
Bambus Glycerinekstrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Bambusa Arundinacea Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 85310-GLY-BAARU-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindelige navne : Bambus,Silikonsyre, Bambu, Baansha, Silica
Botanisk navn : Bambusa arundinacea
Produkt : Bambusblad Glycerinekstrakt
Brugt del :Hel Plante
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk Glycerin (USP/Farmaceutisk Kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Hel Planteekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) :Silica
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambuspulver - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderAktivt kulpulver (Bambusskal)from €9,69/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af bambus – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af bambusblade – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambus PG Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Propylene glycol extractBambusblad PG Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Water-soluble extractBambusblad Vandopløseligt Ekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg
Extract powderBambusbladekstrakt - Bambusa Arundinaceafrom €14,89/kg