Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Vandopløseligt ekstrakt af bomuldsfrø - Gossypium spp
Gossypium · Malvaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Cotton, Cotton Seeds, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Cottons
- Indian names
- कपास, कापूस, பருத்தி, పత్తి, કપાસ, ಹತ್ತಿ
- Synonyms
- Gossypium spp.
- Plant part
- Seed
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Gossypium Seed Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 90825-EXTL-GOSPP-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Bomuldsfrø, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Gossypium herbaceum, Gossypium hirsutum
Botanisk navn : Gossypium spp
Produkt : Flydende ekstrakt af bomuldsfrø
Tilgængelig form: Væske
Anvendt del : Frø
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : gossypol, cyclopropenoid fedtsyrer (som sterculinsyre og malvalinsyre), phytosteroler, tocopheroler, proteiner (f.eks. albuminer og globuliner) og forskellige phenoliske forbindelser.
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Gossypium in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oilBomuldsfrøolie - Gossypium sppfrom €29,60/kg
Extract powderTræbomuldsrodsekstrakt - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderBomuldsfrøpulver - Gossypium sppfrom €6,84/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af bomuldsfrø – Gossypiumfrom €15,41/kg
Propylene glycol extractBomuldsfrø PG Ekstrakt - Gossypium sppfrom €35,64/kg
Glycerin extractTræbomuld Rod Glycerin Ekstrakt - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Glycerin extractBomuldsfrø Glyserin Ekstrakt - Gossypium sppfrom €37,43/kg
Extract powderBomuldsfrøekstrakt - Gossypium sppfrom €10,80/kg