Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Borage Oil - Borago officinalis Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Borolie - Borago officinalis

Borago officinalis · Boraginaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Borago officinalis · profile
Family
Boraginaceae
Common names
Borage, Bee Plant, Beebread, Beeplant, Boražina, Common Borage
Synonyms
Borago advena, Borago aspera, Borago hortensis, Borago vulgaris
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Borago Officinalis Seed Oil
CAS
225234-12-8
CosIng ID
74513
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery
Country of origin
India
SKU
90878-OIL-BOOFF-500G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Borage olie er koldpresset fra frøene af en plante, der botanisk kaldes Oenothera biennis

Kendt som : Borage, Borago officinalis

Botanisk navn :  Borago officinalis

Produktform :  Borago olie

Produktkategori : Bæreolie

Ekstraktionsmetode : Koldpresset

Ingrediens : Frø

Farve : Bleg gul til gylden gul

Lugt : Bland

Anvendelser :  Aromaterapi/Terapeutisk

Specialitet:  Frisk, ren og naturlig. Ingen kunstige farver. Fri for skadelige kemikalier, pesticider & ingen tilsætningsstoffer.  

100% rent og ægte produkt

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.