Brombærfrøolie - Rubus fruticosus
Rubus fruticosus · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus fruticosus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Blackberry, Blackberry Powder, Bramble, Blackberry, Bramble, Bramble Blackberry, Shrubby Blackberry
- Synonyms
- Rubus affinis, Rubus dumosus, Rubus interfoliatus, Rubus teutobergensis
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Rubus Fruticosus Seed Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 78183-OIL-RUFRU-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Brombærfrøolie udvindes ved koldpresning af frø fra planten, der botanisk kendes som Rubus fruticosus
Kendt som : Brombær, Rubus fruticosus
Botanisk navn : Rubus fruticosus
Produkt : Brombærfrøolie
Produktkategori : Bæreolie
Produktform : Olie
Ekstraktionsmetode : Koldpresning
Anvendt del : Frø
Aroma : Bland
Farve : Gul
Anvendelser : Aromaterapi/Terapeutisk/Kosmetik
Blender godt med: , Vetiver, Appelsin, Basilikum, Ingefær eller Grapefrugt
Specialitet: Frisk, ren og naturlig. Ingen kunstige farver. Fri for skadelige kemikalier, pesticider & ingen tilsætningsstoffer.
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Rubus fruticosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderBrombærekstrakt - Rubus fruticosusfrom €35,73/kg
Glycerin extractBrombærfrugt glycerinekstrakt - Rubus fruticosusfrom €70,51/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af brombær – Rubus fruticosusfrom €50,92/kg
Propylene glycol extractBrombærfrugt PG-ekstrakt - Rubus fruticosusfrom €67,15/kg
Water-soluble extractBrombærfrugtvandopløseligt Ekstrakt - Rubus fruticosusfrom €32,10/kg
Fruit powderBrombærpulver - Rubus fruticosusfrom €23,59/kg
Aged botanical oilBrombær — 60-dages lagret botanisk oliefrom €243,23/kg