Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Chiraita-ekstrakt - Swertia Chirata
Swertia chirata · Gentianaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
Specifications
- Botanical name
- Swertia chirata · profile
- Family
- Gentianaceae
- Common names
- Chiraita Nepali, Bitter Stick, Indian Gentian, Chirata Asli, Kirata Tikta, Chiraita
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Swertia Chirata Extract
- CAS
- 97766-44-4
- EC
- 307-906-8
- CosIng ID
- 80512
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 29570-EXTD10-SWCHI-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Kendt som : Chirata Asli, Chiraita Nepali, Swertia Chirata, Bitter Stick, Indian Gentian, Kirata tikta
Botanisk navn : Swertia Chirata
Produkt : Chirata Planteekstraktpulver 5:1
Form tilgængelig: Pulver (Tørt)
Del brugt : Hele planten
Aktive indholdsstoffer : xanthoner (såsom mangiferin og swerchirin), amarogentin, swertiamarin, gentianin, flavonoider, tanniner, iridoidglykosider og saponiner.
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Swertia chirata in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderChiraita Asli Pulver - Swertia Chiratafrom €18,02/kg
Oil-soluble extractChiraita Oil-Soluble Extract – Swertia chiratafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractChiraita PG Ekstrakt - Swertia Chiratafrom €48,24/kg
Glycerin extractChiraita Glyserin Ekstrakt - Swertia Chiratafrom €50,68/kg
Extract pasteChiraita CO2-ekstrakt - Swertia Chiratafrom €212,09/kg
Water-soluble extractChiraita vandopløseligt udtræk - Swertia Chiratafrom €19,77/kg
Infused oilChiraita Asli Infuseret Olie - Swertia Chiratafrom €41,79/kg