Citronolie - Citrus limon
Citrus limon · Rutaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Citrus limon · profile
- Family
- Rutaceae
- Common names
- Lemon, Nimbu, Lemon Liquid, Lemon Powder, Bergamot, Lime
- Indian names
- Sylhet lime, sharbati, surkh nimboo
- Synonyms
- Citrus bergamia, Citrus adami, Citrus aurata, Citrus bergamota, Citrus dimorphocarpa, Citrus lemon
- Plant part
- Peel
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Citrus Limon Peel Oil
- CAS
- 8008-56-8, 84929-31-7
- EC
- 284-515-8
- CosIng ID
- 85124
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Perfumery
- Country of origin
- India
- SKU
- 47884-OIL-CILIM-100G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Citronskal æterisk olie udvindes ved koldpresning af skrællen fra frugten af planten, der botanisk kaldes Citrus limon
Kendt som: Citron, Citrus limon, Nimbu
Botanisk navn: Citrus limon
Produkt: Citronskal æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingmetode: Koldpresning
Anvendt del: Skræl
Aktiv bestanddel: limonen (hovedbestanddelen), beta-pinene, gamma-terpinen, citral (en blanding af geranial og neral), linalool, terpinen og citronellal.
Planteegenskaber: antimikrobielle, antioxidante, betændelseshæmmende og stemningsforbedrende egenskaber.
Duft: Citron
Farve: Lyse til Gulgrøn
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling
Blender godt med: Oliven, Kokos, Eukalyptus
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Citrus limon in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderCitronpulver - Citrus limonfrom €9,92/kg
Herbal powderCitronskalspulver - Citrus limonfrom €9,69/kg
Oil-soluble extractOlivenbladolieopløseligt ekstrakt – Olea europaeafrom €38,90/kg
Oil-soluble extractCitronfrugt olieopløseligt ekstrakt – Citrus limonfrom €16,99/kg
Oil-soluble extractCitronblad olieopløseligt ekstrakt – Citrus limonfrom €33,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af laurbærblad – Cinnamomum tamalafrom €23,78/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver med citronskalfrom €16,10/kg
Aged botanical oilCitronskal – 60-dages lagret botanisk oliefrom €231,66/kg