Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Costus-rods PG-ekstrakt - Saussurea Lappa
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Costus-rods PG-ekstrakt - Saussurea Lappa

Dolomiaea costus · Asteraceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Dolomiaea costus · profile
Family
Asteraceae
Common names
Costus, Costus Roots, Kuth (Meetha) Jadd, Saussurea Lappa Root, Kushtha, Upleta
Indian names
কোথ
Synonyms
Saussurea costus, Saussurea lappa
Plant part
Root
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Saussurea Lappa Root Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 90106-55-1
EC
200-338-0, 231-791-2, 290-278-1
CosIng ID
37269, 92472, 58291
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
95988-PGE-SALAP-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som: Kuth (Meetha) Jadd, Costusrødder, Saussurea Lappa Rod, Kushtha, Upleta

Botanisk navn : Saussurea lappa

Produkt : Costusrod Propylenglycol-ekstrakt

Opløsningsmiddel : Propylenglycol

Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)

Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)

INCI : Propylenglycol, Aqua, Saussurea lappa-ekstrakt

CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)

Del anvendt :Rod

Aktive indholdsstoffer : sesquiterpenlactoner (såsom costunolid og dehydrocostuslacton), alkaloider, flavonoider, tanniner, æteriske olier og inulin.

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet erVegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring :Opbevares køligt og tørt