Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Croton Frø PG Ekstrakt (Jamalghota) - Croton Tiglium
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: India

Croton Frø PG Ekstrakt (Jamalghota) - Croton Tiglium

Croton tiglium · Euphorbiaceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request

Specifications

Botanical name
Croton tiglium · profile
Family
Euphorbiaceae
Common names
Jamalghota Beej, Jamalghota Seeds, Nepala Seeds, Jamalghota, Nepala
Indian names
നീർവാളം
Synonyms
Croton acutus, Croton arboreus, Croton birmanicus, Croton camaza, Croton himalaicus, Croton jamalgota
Plant part
Seed
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Croton Tiglium Seed Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5
EC
200-338-0, 231-791-2
CosIng ID
37269, 92472
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
94274-PGE-CRTIG-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Kendt som: Jamalghota Beej, Jamalghota Frø, Croton Frø, Croton Tiglium, Nepala frø

Botanisk navn: Croton Tiglium

Produkt: Croton Frø Propylenglycol Ekstrakt

Tilgængelig form: Væske (Glykol-baseret)

Anvendt del: Frø

Opløsningsmiddel: Propylenglycol

Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:3 (v/v)

Form: Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)

INCI: Propylenglycol, Aqua, Væske (Glykol-baseret) Frøekstrakt

CAS: Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): crotonsyre, phorbolestre, crotonosid, tiglinsyre, fedtstoffer og alkaloider som crotinin.

Opløselighed: 100% vandopløselig

Produktet erVegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt