Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Olivenbladsudtræk - Olea europaea
Olea europaea · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Olea europaea · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Olive, Olive Leaf, African Olive, European Olive, Wild Olive, Oliveleaf
- Indian names
- ज़ैतून, சைதூண், ഒലിവ്, زیتون
- Synonyms
- Olea pallida, Olea sativa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Olea Europaea Leaf Extract
- CAS
- 8001-25-0, 84012-27-1
- EC
- 232-277-0
- CosIng ID
- 35644
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 59772-EXTD10-OLEUR-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Produkt : Olivenblads-ekstraktpulver 8:1
Tilgængelig form: Tørt Pulver
Brugt del : Blad
Aktivt stof : Oleruopein
Almindeligt navn : Oliven
Botanisk navn : Olea europaea
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Olea europaea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractHydroxytyrosol 10% — Olea europaea (olivenblad)from €874,46/kg
Standardised extractHydroxytyrosol 20% — Olea europaea (olivenblad)from €1.619,66/kg
Standardised extractOleuropein 20% — Olea europaea (olivenblad)from €201,71/kg
Standardised extractOleuropein 40% — Olea europaea (olivenblad)from €377,66/kg
Glycerin extractOlivenblad Glycerinekstrakt - Olea europaeafrom €66,09/kg
Oil-soluble extractOlivenbladolieopløseligt ekstrakt – Olea europaeafrom €38,90/kg
Propylene glycol extractOlivenblad PG-ekstrakt - Olea europaeafrom €62,96/kg
Water-soluble extractOlivenblads vandopløseligt ekstrakt - Olea europaeafrom €29,06/kg