Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Figenfrugtekstrakt - Ficus carica
Ficus carica · Moraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ficus carica · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Fig, Anjeer, Anjir, Common Fig, Cultivated Fig, Edible Fig
- Indian names
- अंजीर, আঞ্জির
- Synonyms
- Ficus vulgaris
- Plant part
- Fruit
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Ficus Carica Fruit Extract
- CAS
- 90028-74-3
- EC
- 289-868-1
- CosIng ID
- 56261
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 76585-EXTD10-FICAR-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Kendt som : Figen, Anjeer
Botanisk navn : Ficus carica
Produkt : Figen Frugtekstraktpulver 10:1
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Frugt
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin og luteolin), fenolske syrer (såsom galdesyre og klorogensyre), kumarin, anthocyaniner, tanniner, saponiner, og vitamin C (askorbinsyre)
Opløselighed : 80% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Ficus carica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Propylene glycol extractFigen Frugt PG Ekstrakt - Ficus caricafrom €56,66/kg
Oil-soluble extractFig Fruit Oil-Soluble Extract – Ficus caricafrom €38,24/kg
Aged botanical oilFigen — 60-dages lagret botanisk oliefrom €231,66/kg
Glycerin extractFigen Frugt Glyserin Ekstrakt - Ficus caricafrom €59,47/kg
Fruit powderAnjeer Pulver - Figen - Ficus caricafrom €39,00/kg
Water-soluble extractFigen (Anjeer) Vandopløseligt Uddrag - Ficus caricafrom €35,59/kg