Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Vandopløseligt udtræk af laurbærblad - Cinnamomum tamala
Cinnamomum tamala · Lauraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cinnamomum tamala · profile
- Family
- Lauraceae
- Common names
- Bay, Tej Patta, Bay Leaf, Tej Patta Powder, Bay Leaves Powder, Indian Bay Leaves
- Indian names
- Tejpatta, Tamaal patra, Tamala, Tejpat, তেজপাতা, తమాల వృక్షం
- Synonyms
- Cinnamomum albiflorum, Cinnamomum lindleyi, Cinnamomum reinwardtii, Cinnamomum veitchii, Cinnamomum zwartzii
- Plant part
- Leaf
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Cinnamomum Tamala Leaf Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- CosIng ID
- 86527
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 95431-EXTL-CITAM-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Tej Patta, Cinnamomum Tamala, Bay Leaf
Botanisk navn : Cinnamomum tamala
Produkt : Bay Leaf Liquid Extract 5:1
Tilgængelig form: Væske
Brugt del : Blad
Aktiv forbindelse : cinnamaldehyd, eugenol, linalool, caryophyllen og methyl eugenol,
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Cinnamomum tamala in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af laurbærblad – Cinnamomum tamalafrom €23,78/kg
Propylene glycol extractLaurbærblad PG Ekstrakt - Cinnamomum tamalafrom €37,71/kg
Glycerin extractLaurbærblad glycerinekstrakt - Cinnamomum tamalafrom €39,64/kg
Herbal powderLaurbærblade Pulver - Cinnamomum Tamalafrom €8,31/kg
Extract powderLaurbærekstrakt - Cinnamomum tamalafrom €16,73/kg
Infused oilLaurbærbladeinfunderet olie - Cinnamomum Tamalafrom €20,86/kg