Røgelseolie - Boswellia serrata
Boswellia serrata · Burseraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Boswellia serrata · profile
- Family
- Burseraceae
- Common names
- Indian Frankincense, Indian Olibanum, Olibanum, Gond Kundru, Shallaki Gum, Lubaan
- Indian names
- Chira, Kundur, Luban, Salai-guggul, Shallaki, kundur luban
- Synonyms
- Boswellia glabra, Boswellia hirsuta, Boswellia thurifera
- Plant part
- Gum, Resin
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Boswellia Serrata Oil
- CAS
- 97952-72-2
- EC
- 308-366-6
- CosIng ID
- 54942
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Perfumery
- Country of origin
- India
- SKU
- 56484-OIL-BOSER-500G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Frankincense æterisk olie udvindes ved dampdestillation af harpiks fra planten, der botanisk er kendt som Boswellia serrata
Kendt som : Frankincense, Boswellia serrata, Indian olibanum, Loban
Botanisk navn : Boswellia serrata
Produkt : Frankincense æterisk olie
Produktform : Essentiel olie
Ekstraktionsmetode : Dampsdestillation
Brugt del : Gummi/Harpiks
Aktiv komponent i Boswellia serrata: alpha-pinene (den primære forbindelse), limonen, incensolacetat, beta-caryophyllen, myrcen, borneol, phellandren og terpineol
Fytoegenskaber : antiinflammatoriske, antimikrobielle, smertestillende og antioxidante egenskaber.
Farve : Klar til bleg gul væske
| Aroma |
Træagtig, Jordnær, Harpiksagtig, Let sød
|
| Noter | Basnote |
| Blender med |
Myrrha, Sandeltræ, Cedertræ, Lavendel, Bergamot, Citron, Clary Sage og Geranium
|
| Ligner |
Myrrha æterisk olie (deler harpiksagtige, jordnære kvaliteter og terapeutiske egenskaber)
|
| Bruger |
Aromaterapi (stresslindring, jordforbindelse), Hudpleje (anti-aging, heling af ar), Støtte til åndedræt, Meditation og Styrkelse af immunsystemet
|
HJEMMEANVENDELSE
- Afslapning: Tilsæt 3-5 dråber til en diffuser og nyd dens beroligende aroma.
- Hudpleje: Bland 1-2 dråber med en bæreolie og påfør dit ansigt.
- Smertelindring: Massér fortyndet olie (2-3 dråber pr. spiseskefuld bæreolie) på ømme områder.
- Støtte til åndedræt: Tilsæt 2 dråber til varmt vand, indånd damp under et håndklæde.
- Søvnmiddel: Sprøjt sengetøj med en spray af 10 dråber i 1 kop vand.
- Meditation: Gnid 1 dråbe på håndfladerne, indånd dybt.
- Rengøring: Bland 10 dråber med eddike og vand til en gør-det-selv overfladerens.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Boswellia serrata in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oil12 essentielle olier
Standardised extractAKBA 10% — Boswellia serrata (indisk røgelse)from €936,56/kg
Standardised extractAKBA 30% — Boswellia serrata (indisk røgelse)from €1.971,56/kg
Standardised extractBoswellinsyrer 65% — Boswellia serrata (indisk røgelse)from €181,01/kg
Standardised extractBoswellinsyrer 75% — Boswellia serrata (indisk røgelse)from €294,86/kg
Standardised extractBoswellinsyrer 85% — Boswellia serrata (indisk røgelse)from €460,46/kg
HydrosolFrankincense Hydrosol - Boswellia serratafrom €20,86/kg
Aged botanical oilVirak — botanisk olie lagret i 180 dagefrom €313,35/kg