Galangal CO2-olie - Alpinia galanga
Shipping at Check Out
Galangal æterisk olie, også kaldet Kulanjan olie udvindes ved dampdestillation af tørret rodstængel fra planten, der botanisk kaldes Alpinia galanga
Kendt som: Galangal, Alpinia galanga, Falsk Ingefær, Kulanjan, Bara Kulanjan
Botanisk navn: Alpinia galanga
Produkt: Galangal CO2 olie 12:1
Produktform: Æterisk olie
Brugt del: Rodstængel
Ekstraktion: Superkritisk CO2 (SCO2)
CAS NR: 84625-26-3
Tilgængelig form: Olie
Opløselig i olie/fedt: Ja
Vandopløselighed: Nej
Alkohol (ethanol): Nej
Aktive komponenter i Alpinia galanga olie: 1,8-cineol, alpha-pinene, beta-pinene, galangin, eugenol, methyl cinnamat, limonen, kamfer og myrcen
CO₂-ekstraktion bruger tryksat kuldioxid ved lave temperaturer til at udvinde aktive forbindelser fra Alpinia galanga uden kemiske opløsningsmidler. De vigtigste fordele er ingen opløsningsmiddelrester, bedre bevarelse af varmefølsomme forbindelser, høj renhed og en planteægte profil, hvilket gør det ideelt til premium, clean-label fødevarer, nutraceutiske og kosmetiske anvendelser.
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien