Granatæblekerneolie - Punica granatum
Punica granatum · Lythraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Punica granatum · profile
- Family
- Lythraceae
- Common names
- Pomegranate, Anar, Anardana, Pomegranate Seeds, Anar Beej, Anal Chilka
- Indian names
- dalima, বেদানা
- Synonyms
- Punica florida, Punica grandiflora, Punica legrellei, Punica multiflora, Punica nana, Punica spinosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Punica Granatum Seed Oil
- CAS
- 84961-57-9
- EC
- 284-646-0
- CosIng ID
- 58775
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Incense, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 14462-OIL-PUGRA-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Granatæblekerneolie udvindes ved koldpresning af frøene fra planten, der botanisk kaldes Punica granatum
Kendt som: Granatæble, Punica granatum, Anar
Botanisk navn: Punica granatum
Produkt: Granatæblekerneolie
Produktkategori: Bæreolie
Produktform: Olie
Udvindingmetode: Koldpresning
Brugt del: Frø
Duft: Jordagtig, Nøddeagtig
Farve: Bleg gul til gylden gul
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Blander godt med: Lavendel, Olibanum, Rose Otto, Grapefrugt, Havtornbær, Bergamot, Immortelle og Cypres
Særpræg: Frisk, Ren og Naturlig. Ingen kunstige farvestoffer. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler og uden tilsætningsstoffer.
100% rent og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Punica granatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderGranatæblepulver - Punica granatumfrom €9,42/kg
Herbal powderGranatæble Skalpulver - Punica granatumfrom €11,12/kg
Herbal powderGranatæbleblomstpulver - Punica Granatumfrom €20,87/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblekerner – Punica granatumfrom €42,37/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleskal – Punica granatumfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæblefrugt – Punica granatumfrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af granatæbleblomst – Punica granatumfrom €46,62/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver med granatæbleskalfrom €17,79/kg