Ingredient Specification
- Product form
- Carrier oils
- Declared botanical name
- Citrus paradisi
- Plant part
- Seed
- Declared origin
- India
- Extraction method
- Cold Pressing
- Storage
- Store in cool and dry place, away from moisture and direct sunlight.
Grapefrugtkerneolie - Citrus paradisi
€1614 EUR
Fragt ved betaling
Beskrivelse
Grapefrugtkerneolie udvindes ved koldpresning af frøene fra planten, der botanisk kaldes Citrus paradisi
Kendt som: Grapefrugt, Citrus paradisi
Botanisk navn: Citrus paradisi
Produkt: Grapefrugtkerneolie
Produktkategori: Bæreolie
Produktform: Olie
Udvindingmetode: Koldpresning
Brugt del: Frø
Duft: Citrus
Farve: Lysegrøn til farveløs
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.