Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Hellig Basilikum Blad PG Ekstrakt - Tulsi - Ocimum Sanctum
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Hellig Basilikum Blad PG Ekstrakt - Tulsi - Ocimum Sanctum

Ocimum tenuiflorum · Lamiaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Ocimum tenuiflorum · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Holy Basil, Krisha Tulsi, Tulasi, Tulsi Leaves, Basil Leaves, Tulsi Seed
Indian names
Tulsi, तुळस, তুলসী, துளசி, తులసి, તુલસી
Synonyms
Ocimum sanctum, Ocimum flexuosum, Ocimum frutescens, Ocimum hirsutum, Ocimum inodorum, Ocimum monachorum
Plant part
Leaf
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Ocimum Sanctum Leaf Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 91845-35-1
EC
200-338-0, 231-791-2, 295-208-3
CosIng ID
37269, 92472, 57511
INCI status
Verified in CosIng
Tradition
Ayurvedic
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
24875-PGE-OCSAN-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som: Tulsi blade, basilikumblade, Krisha Tulsi, Tulasi, Ocimum Sanctum, hellig basilikum, Tulasi

Botanisk navn: Ocimum sanctum

Produkt: Hellig basilikumblad Propylenglykol-ekstrakt

Anvendt del: Blad

Opløsningsmiddel: Propylenglykol

Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:5 (v/v)

Form: Glykolisk botanisk ekstrakt (væske)

INCI: Propylenglykol, Aqua, Ocimum sanctum-ekstrakt

CAS: Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer: eugenol, ursolsyre, rosmarinsyre, luteolin, apigenin, flavonoider (såsom orientin og vicenin), saponiner, tanniner, phenolforbindelser og æteriske olier (såsom kamfen, limonen og beta-caryophyllen)

Produktet ervegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt