Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Hibiskusblomstekstrakt - Hibiskus sinensis
Hibiscus mutabilis · Malvaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hibiscus mutabilis · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Gudhal Flower, Jaswand, Changeable Rose-Mallow, Confederate Rose, Confederate Rose Or Cotton Rosemallow, Confederate-Rose
- Indian names
- पुष्करिणी, कापूरभेंडी, স্থলপদ্ম
- Synonyms
- Hibiscus sinensis, Hibiscus aestuans, Hibiscus immutabilis, Hibiscus malvarosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Hibiscus Mutabilis Flower Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 83983
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 24046-EXTD10-HISIN-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Hibiscusblomst, Gudhalblomst, Hibiscus sinensis, Kinesisk hibiscus
Botanisk navn: Hibiscus sinensis
Produkt : Hibiscusblomst (Hibiscus sinensis) Ekstraktpulver 8:1
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), anthocyaniner (såsom cyanidin og delphinidin), tanniner, saponiner, phenolsyrer (som kaffesyre og chlorogensyre), slimstoffer og askorbinsyre (vitamin C).
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Hibiscus mutabilis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractHibiscus Blomst Glyserinekstrakt - Hibiscus sinensisfrom €59,47/kg
Herbal powderHibiscusblomstpulver - Hibiscus sinensisfrom €18,94/kg
Oil-soluble extractHibiscusblomst, olieopløseligt ekstrakt (Hibiscus sinensis) – Hibiscus mutabilisfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractHibiscus Blomst PG Ekstrakt - Hibiscus sinensisfrom €56,66/kg
Water-soluble extractHibiscusblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Hibiscus sinensisfrom €33,98/kg
Infused oilHibiscusblomst Inddampet Olie - Hibiscus sinensisfrom €57,20/kg
Extract pasteHibiscusblomst CO2-ekstrakt - Hibiscus sinensisfrom €191,67/kg