Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Hvid Pæonrod Vandopløseligt Ekstrakt - Udsaleev - Paeonia officinalis
Paeonia officinalis · Paeoniaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Paeonia officinalis · profile
- Family
- Paeoniaceae
- Common names
- White Peony, Udsaleev, White Peony Root, Udsalib, Ood Saleeb, Ud Saleeb
- Synonyms
- Paeonia barriae, Paeonia festa, Paeonia foeminea, Paeonia lusitanica, Paeonia peregrina, Paeonia villosa
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Paeonia Officinalis Root Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 84929-40-8, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 284-523-1
- CosIng ID
- 58071
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 13396-EXTL-PAOFF-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindelige navne :Udsaleev, White Peony Root, Udsalib, Ood Saleeb, Ud Saleeb, Paeonia officinalis, Udsaalap
Botanisk navn : Paeonia officinali
Produkt : White Peony Root Extract Powder 10:1
Form tilgængelig: Liquid
Brugt del : Rod
Opløselig : 100% vandopløselig
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : paeoniflorin, albiflorin, oxypaeoniflorin, benzoylpaeoniflorin, paeonol, gallotanniner og monoterpen glykosider.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt