Extract powderWater-dispersibleOrigin: India
Hvidtjørnekstrakt - Crataegus
Crataegus · Rosaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Crataegus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Hawthorn, Quickthorn, Thornapple, May-Tree, Whitethorn, Mayflower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Crataegus Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 40585-EXTD10-CRATA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Hvidtjørn, Hurtigtjørn, Tornæble, Majtræ, Hvidtjørn, Majblomst, Hvidtjørnbær
Botanisk navn: Crataegus
Produkt : Crataegus Ekstraktpulver 7:1
Tilgængelig form: Pulver (Tør)
Del anvendt : Bær (Frugt)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (som quercetin, hyperosid, vitexin og rutin), oligomere proanthocyanidiner (OPC'er), triterpener (såsom ursolsyre og oleanolsyre), phenolsyrer (f.eks. chlorogensyre og kaffeesyre) og aminer (som tyramin)
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Crataegus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderHvidtjørnepulver - Crataegusfrom €27,31/kg
Oil-soluble extractHvidtjørn olieopløseligt ekstrakt – Crataegusfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractHvidtjørn PG Ekstrakt - Crataegusfrom €56,66/kg
Glycerin extractHvidtjørn Glyserinekstrakt - Crataegusfrom €59,47/kg
Infused oilHvidtjørn Inddampet Olie - Crataegusfrom €132,18/kg