Vegetable powderOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
[IN] Frysetørret persillepulver - Petroselinum crispum
Petroselinum crispum · Apiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Petroselinum crispum · profile
- Family
- Apiaceae
- Common names
- Parsley, Common Parsley, Garden Parsley
- Synonyms
- Petroselinum neapolitanum, Petroselinum sativum, Petroselinum vulgare
- Form
- Vegetable powder
- INCI
- Petroselinum Sativum Leaf Powder
- CAS
- 84012-33-9
- EC
- 281-677-1
- CosIng ID
- 83314
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Functional food, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 43905-PDR-PECRI-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Persille
Botanisk navn: Petroselinum crispum
Produkt : Frysetørret persillepulver
Tilgængelig form: Pulver
Anvendt ingrediens: Blad
Fremgangsmåde: Frysetørring
Oprindelsesland: Indien
Frysetørrede persillepulvere er det tætteste, man kommer på “frisk persille" i pulverform.
Hvad gør frysetørret frugt- og grøntsagspulver så unikt og førsteklasses?
- Frysetørret, ikke varmebehandlet - Bevaret ved lavtemperaturtørring for at bevare frugtens naturlige helhed.
- Høj næringsbevarelse - Hjælper med at bevare naturligt forekommende vitaminer, antioxidanter og plantebaserede næringsstoffer.
- - Bevarer frugtens oprindelige smagsprofil—ingen kogte eller kunstige noter.
- 100% frugt, ingen fyldstoffer - Ingen maltodextrin, druesukker, stivelse eller tilsat sukker.
- Naturligt koncentreret - Vand fjernes skånsomt, hvilket giver mere frugtkraft pr. portion.
- Klare naturlige farver - Bevarer frugtens medfødte farvestoffer uden tilsat farve.
- Hurtig at genopfriske - Opløses og blandes let i vand, smoothies og funktionelle blandinger.
- Minimal forarbejdning - Omhyggeligt behandlet for at bevare frugten så tæt på originalen som muligt.
- Ren mærkningsvenlig - Egnet til førsteklasses, gennemsigtige ingrediensangivelser.
- Længere holdbarhed - Lavt fugtindhold understøtter friskhed uden konserveringsmidler.
Petroselinum crispum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af persille – Petroselinum crispumfrom €42,37/kg
Standardised extractApigenin 98% — Petroselinum crispum (persille)from €1.205,66/kg
Propylene glycol extractPersille PG-ekstrakt - Petroselinum crispumfrom €56,66/kg
Glycerin extractPersille Glycerinekstrakt - Petroselinum crispumfrom €59,47/kg
Extract powderPersilleekstrakt - Petroselinum crispumfrom €29,75/kg
Water-soluble extractPersille Vandopløseligt Ekstrakt - Petroselinum crispumfrom €33,38/kg
Essential oilPersillefrøolie - Petroselinum crispumfrom €114,47/kg
Herbal powderPersillepulver - Petroselinum crispumfrom €18,94/kg