Extract powderWater-dispersibleOrigin: India
Inderjau Bitterekstrakt - Holarrhena Pubescens
Holarrhena pubescens · Apocynaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Holarrhena pubescens · profile
- Family
- Apocynaceae
- Common names
- Conessi, Kuda Chhal, Kutaj Chaal Chal, Sakra Bark, Conessi Bark, Inderjau Bitter
- Indian names
- kurchi, पांढरा कुडा, কুর্চি, குடசப்பாலை
- Synonyms
- Holarrhena antidysenterica, Holarrhena codaga, Holarrhena febrifuga, Holarrhena fischeri, Holarrhena glaberrima, Holarrhena glabra
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Holarrhena Pubescens Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 85487-EXTD10-HOPUB-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Inderjau Kadwa, Inderjoo Kadwa, Holarrhena Pubescens, Lajalu, Inderjau Bitter
Botanisk navn: Holarrhena Pubescens
Produkt: Inderjau Bitterekstrakt
Tilgængelig form: Ekstrakt pulver
Brugt del: Hele planten
Aktive indholdsstoffer: Conessin, Holarrhenin, Holarrhin og Holarrhidin
100% rent og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Holarrhena pubescens in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af conessibark – Holarrhena pubescensfrom €26,76/kg
Propylene glycol extractInderjau Bitter PG Ekstrakt - Holarrhena Pubescensfrom €48,24/kg
Glycerin extractInderjau Bitter Glyserinekstrakt - Holarrhena Pubescensfrom €50,68/kg
Extract pasteInderjau Bitter CO2-ekstrakt - Holarrhena Pubescensfrom €182,93/kg