Indigo CO2-ekstrakt - Indigofera tinctoria
Indigofera tinctoria · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Indigofera tinctoria · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Indigo, Neel, Nilika, Indigo Blue, Indian Indigo, True Indigo
- Indian names
- அவுரி, நீலம், நீலி
- Synonyms
- Indigofera bergae, Indigofera hover, Indigofera suffruticosa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract paste
- INCI
- Indigofera Tinctoria Leaf Extract
- CAS
- 84775-63-3
- EC
- 283-892-6
- CosIng ID
- 56711
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 39350-PST-INTIN-50G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Indigo, Neel, Nilika
Botanisk navn : Indigofera tinctoria
Produkt : Indigo blad CO2-ekstrakt 15:1
Brugt del : Blad
CAS NR : 84775-63-3
Form tilgængelig: Pasta
Olie/Fedt opløselig: Ja
Vandopløselighed: Nej
Alkohol (ethanol): Delvis
CO₂-ekstraktion bruger tryksat kuldioxid ved lave temperaturer til at udtrække aktive forbindelser fra Indigofera tinctoria (Indigo) uden kemiske opløsningsmidler. De vigtigste fordele er ingen opløsningsmiddelrester, bedre bevarelse af varmefølsomme forbindelser, høj renhed og en planteægte profil, hvilket gør det ideelt til premium, clean-label fødevarer, nutraceutiske produkter og kosmetiske anvendelser.
Aktive forbindelser : Indigotin, indirubin, tryptanthrin
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Indigofera tinctoria in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderIndigopulver - Neel - Nilika - Indigofera tinctoriafrom €8,77/kg
Extract powderIndigo Blå Ekstrakt - Indigofera tinctoriafrom €49,81/kg
Hair PackRen og Naturlig Urtepulver - Hårkur - Bhringraj-Shikakai-Reetha-Indigo-Mehndi-Henna
Propylene glycol extractIndigo PG Ekstrakt - Indigofera tinctoriafrom €33,52/kg
Glycerin extractIndigo Glyserinekstrakt - Indigofera tinctoriafrom €35,22/kg
Water-soluble extractIndigo vandopløseligt ekstrakt - Indigofera tinctoriafrom €32,14/kg
Infused oilIndigo tilsat olie - Neel - Nilika - Indigofera tinctoriafrom €26,61/kg