Iris Rod PG Ekstrakt - Rhizoma iridis
Iris germanica · Iridaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Iris germanica · profile
- Family
- Iridaceae
- Common names
- Orris Root, Florentine, Fleur-De-Lis, Schwertlilie, Blaue Lilie, Mazar Mound
- Synonyms
- Iris alba, Iris amoena, Iris atroviolacea, Iris australis, Iris belouinii, Iris biliottii
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Iris Germanica Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85085-39-8
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 285-368-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 56774
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 37734-PGE-RHIRI-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindelige navne: Irisrod, Orrisrod, Rhizoma iridis, FlorentinskIris, Flag Iris, Fleur-de-lis, Schwertlilie, Blaue Lilie, Mazar Mound, Sosan
Botanisk navn: Rhizoma iridis
Produkt: Irisrod Propylenglykol Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske (glykolbaseret)
Anvendt del: Rod
Opløsningsmiddel: Propylenglykol
Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:5 (vægt/volumen)
Form: Glykolisk Botanisk Ekstrakt (væske)
INCI: Propylenglykol, Aqua, Rhizoma iridis Ekstrakt
CAS: Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): flavonoider (såsom iridin), kinoner (som belamcandin), isoflavoner, triterpenoider, xantoner, alkaloider,
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Iris germanica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderIrisrodspulver - Rhizoma iridisfrom €15,35/kg
Extract powderIrisrodsekstrakt - Rhizoma iridisfrom €24,05/kg
Oil-soluble extractOlieløseligt ekstrakt af irisrod – Iris germanicafrom €34,35/kg
Glycerin extractIrisrod glycerinekstrakt - Rhizoma iridisfrom €74,92/kg
Water-soluble extractIrisrod Vandopløseligt Ekstrakt - Rhizoma iridisfrom €25,06/kg
Infused oilIrisrodinfunderet olie - Rhizoma iridisfrom €82,27/kg