Jamun frøkapsel glycerinekstrakt - Syzygium Cumini
Syzygium cumini · Myrtaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Syzygium cumini · profile
- Family
- Myrtaceae
- Common names
- Jamun, Java Plum, Jamun Guthli, Eugenia Jambolana Seeds, Blackberry Seeds, Jamun Seed
- Indian names
- jaman, जामुन, जम्बूफलम्, जांभूळ, জাম, இலவங்கம்
- Synonyms
- Syzygium caryophyllifolium, Syzygium jambolanum, Syzygium obovatum, Syzygium obtusifolium, Syzygium tenue
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Syzygium Cumini Seed Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 66630-GLY-SYCUM-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Almindelige navne: Jamun Guthli, Syzygium Cumini, Eugenia Jambolana Frø, Brombærfrø, Jamun Frø, Java blomme eller indisk brombær, Jambul, Jambufalam, Neredu, Naavar Pazham, Mahaphala
Botanisk navn: Syzygium Cumini
Produkt: Jamun Frø Glyserinekstrakt
Anvendt del : Frø
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:3 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Frøekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer: anthocyaniner (såsom delphinidin, cyanidin og petunidin), flavonoider (som quercetin og myricetin), ellaginsyre, galdesyre, tanniner, saponiner, terpenoider, alkaloider og vitamin C (askorbinsyre)
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Syzygium cumini in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderJamun Frøekstrakt - Syzygium Cuminifrom €14,89/kg
Oil-soluble extractJamun Seed Oil-Soluble Extract – Syzygium cuminifrom €21,23/kg
Oil-soluble extractJamun Fruit Oil-Soluble Extract – Syzygium cuminifrom €21,23/kg
Propylene glycol extractJamun Frø PG Ekstrakt - Syzygium Cuminifrom €39,82/kg
Propylene glycol extractJamun Frugt PG Ekstrakt - Syzygium cuminifrom €39,82/kg
Glycerin extractJamun frugt glycerinekstrakt - Syzygium cuminifrom €41,80/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret Jamun Pulver - Syzygium cuminifrom €46,31/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret ostepulverfrom €46,31/kg