Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Jasminblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Jasminum Spp
Jasminum · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Jasminum · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Jasmine, Chameli, Mallika, Mogra, Jasmines
- Indian names
- चमेली, மல்லிகை, మల్లిక, ಮಲ್ಲಿಗೆ, മുല്ല, یاسمین
- Synonyms
- Jasminum spp.
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Jasminum Flower Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 44727-EXTL-JAGRA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt Navn : Jasmin, Chameli, Mallika
Botanisk navn: Jasminum Spp
Produkt : Jasminblomst Flydende Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), terpenoider (som linalool og benzylacetat), benzylalkohol, indol, anthranilsyre, tanniner, saponiner og kumariner.
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Jasminum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oilJasminolie - Jasminum Sppfrom €152,19/kg
Oil-soluble extractOlieløseligt ekstrakt af jasminblomst – Jasminumfrom €42,37/kg
Extract powderJasminblomstekstrakt - Jasminum Sppfrom €29,75/kg
Propylene glycol extractJasmin Blomst PG Ekstrakt - Jasminum Sppfrom €56,66/kg
Glycerin extractJasminblomst glycerinekstrakt - Jasminum Sppfrom €59,47/kg
Herbal powderJasminblomstpulver - Jasminum Sppfrom €18,94/kg
Infused oilJasminblomstinfunderet Olie - Jasminum Sppfrom €68,93/kg
Extract pasteJasminblomst CO2-ekstrakt - Jasminum Sppfrom €542,42/kg