Jatamansi Pulver - Spikenard - Nardostachys Jatamansi
Nardostachys jatamansi · Caprifoliaceae · Botanical profile
Specifications
- Botanical name
- Nardostachys jatamansi · profile
- Family
- Caprifoliaceae
- Common names
- Jatamansi, Baalchadd, Nard Indian, Tapaswani, Spikenard, Musk-Root
- Indian names
- Balchhar, Jata Jatila, Mamsi, Bhyatajata, Tapaswini, Vilomasa
- Synonyms
- Nardostachys chinensis, Nardostachys gracilis, Nardostachys grandiflora
- Plant part
- Root
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- Applications
- Perfumery
- Country of origin
- India
- SKU
- 89561-PDR-NAJAT-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Jatamansi, også kendt som “tapaswani” i Ayurveda, er en flerårig, dværgagtig, håret, urteagtig og truet planteart. Den virker som en hjerneforstærker og hjælper med at forbedre hukommelse og hjernefunktioner ved at forhindre celledamage takket være dens antioxidante egenskaber. Den beroliger også hjernen og hjælper med at håndtere angst samt søvnløshed.
Kendt som: Jatamansi, Baalchadd, Nardostachys Jatamansi, Nard Indian, Tapaswani, Spikenard
Botanisk navn: Nardostachys jatamansi
Produktform: Tørret Pulver 100%
Brugt del: Rod
Fremgangsmåde: Renset > Tørret > Formalet > Siet > Pakke
Særpræg: Høj Duft
100% rent og ægte produkt
Pakket i et yderst hygiejnisk miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Køb Jatamansi, Baalchadd, Nardostachys Jatamansi, Nard Indian Tapaswani til engros eller storkøb priser.
Nardostachys jatamansi in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderJatamansi-ekstrakt - Nardostachys Jatamansifrom €49,27/kg
Oil-soluble extractJatamansi Oil-Soluble Extract – Nardostachys jatamansifrom €70,26/kg
Aged botanical oilJatamansi — 90-dages lagret botanisk oliefrom €275,11/kg
Propylene glycol extractJatamansi PG Ekstrakt - Nardostachys Jatamansifrom €82,11/kg
Glycerin extractJatamansi glycerinekstrakt - Nardostachys Jatamansifrom €86,27/kg
Water-soluble extractJatamansi vandopløseligt udtræk - Nardostachys Jatamansifrom €30,03/kg
Hair17 urter til hår
Essential oilJatamansi-olie - Spikenard - Nardostachys jatamansifrom €73,94/kg