Kanelbarkolie - Cinnamomum zeylanicum
Cinnamomum verum · Lauraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cinnamomum verum · profile
- Family
- Lauraceae
- Common names
- Cinnamon, Dalchini, Daalcheeni, Dalchini Powder, Cinnamon Powder, Ceylon Cinnamon
- Indian names
- दालचिनी, இலவங்கப்பட்டை, கருவாப்பட்டை, దాల్చిన చెక్క, കറുവമരം
- Synonyms
- Cinnamomum zeylanicum, Cinnamomum alexii, Cinnamomum aromaticum, Cinnamomum barthei, Cinnamomum bengalense, Cinnamomum biafranum
- Plant part
- Bark
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil
- CAS
- 84649-98-9
- EC
- 283-479-0
- CosIng ID
- 75370
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Perfumery, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 37641-OIL-CIZEY-500G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kanelbark æterisk olie, også kaldet Dalchini Bark olie er dampdestilleret fra barken af planten botanisk kendt som Cinnamomum zeylanicum
Kendt som : Kanel, Dalchini, Cinnamomum zeylanicum
Botanisk navn : Cinnamomum zeylanicum
Produkt : Kanelbark æterisk olie
Produktform : Essentiel olie
Ekstraktionsmetode : Dampsdestillation
Del brugt : Tørret indre bark
Aktiv komponent i Cinnamomum zeylanicum olie : cinnamaldehyd (den primære forbindelse), eugenol, kumarin, linalool, beta-karyofylen, benzylbenzoat, cinnamylacetat og alpha-pinene.
Fytoegenskaber : antimikrobielle, antioxidante, antiinflammatoriske og fordøjelsesfremmende egenskaber.
Aroma : Flad, varm, jordagtig krydderi
Farve : Lysegul/Lys brun
| Aroma | Varm, Sød, Krydret, Træagtig |
| Noter | Mellem til topnote |
| Blender med |
Nellike, Kardemomme, Appelsin, Røgelse, Ingefær, Patchouli, Ylang-Ylang
|
| Ligner |
Nellikeknop Æterisk Olie, Kassia Æterisk Olie
|
| Bruger |
Aromaterapi, Hudpleje (fortyndet), Parfumeri, Massageolier, Diffusere, Sæbefremstilling
|
HJEMMEANVENDELSE
- Diffuser: Tilsæt 2–3 dråber til en diffuser for en varm, hyggelig aroma.
- Rum Spray: Bland 1 kop vand + 10 dråber olie i en sprayflaske. Ryst og spray.
- Massageolie: Fortynd 2–3 dråber i 1 spsk bæreolie og massér ømme områder.
- Luftrenser: Simr 1 dråbe i vand med en kanelstang ved lav varme.
- Rengøringsmiddel: Kombiner 1 kop eddike + 1 kop vand + 5 dråber olie i en sprayflaske.
- DIY-lys: Tilsæt 5–10 dråber til smeltet voks før størkning.
- Te: Tilsæt 1 dråbe til brygget te for smag (kun fødevarekvalitetsolie).
- Fodbad: Bland 2 dråber i varmt vand med Epsom salt og læg i blød.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Cinnamomum verum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kanelbark – Cinnamomum verumfrom €42,42/kg
Aged botanical oilKanel — 90-dages lagret botanisk oliefrom €281,93/kg
Oleoresin[TH] Kanelolieekstrakt - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg
Essential oil[TH] Kanelblad Æterisk Olie - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg
Essential oil[TH] Kanelbark Æterisk Olie - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg