Kanelbladolie - Cinnamomum zeylanicum
Cinnamomum verum · Lauraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cinnamomum verum · profile
- Family
- Lauraceae
- Common names
- Cinnamon, Dalchini, Daalcheeni, Dalchini Powder, Cinnamon Powder, Ceylon Cinnamon
- Indian names
- दालचिनी, இலவங்கப்பட்டை, கருவாப்பட்டை, దాల్చిన చెక్క, കറുവമരം
- Synonyms
- Cinnamomum zeylanicum, Cinnamomum alexii, Cinnamomum aromaticum, Cinnamomum barthei, Cinnamomum bengalense, Cinnamomum biafranum
- Plant part
- Leaf
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil
- CAS
- 84649-98-9
- EC
- 283-479-0
- CosIng ID
- 83976
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Perfumery, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 38091-OIL-CIZEY-500G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kanelblad æterisk olie, også kaldet Dalchini bladolie er dampdestilleret fra bladene af planten botanisk kendt som Cinnamomum zeylanicum
Kendt som : Kanel, Dalchini, Cinnamomum zeylanicum
Botanisk navn : Cinnamomum zeylanicum
Produkt : Kanelblad æterisk olie
Produktform : Essentiel olie
Ekstraktionsmetode : Dampsdestillation
Anvendt del : Blad
Aktiv komponent i Cinnamomum zeylanicum olie : eugenol (hovedkomponenten), beta-caryophyllene, linalool, benzylbenzoat, cinnamaldehyd, safrol og alpha-pinene.
Fytogene egenskaber : antimikrobielle, antiinflammatoriske, antioxidante og smertestillende egenskaber.
Farve : Lysegul/Lys brun
| Aroma | Varm, krydret, nellikelignende, urteagtig |
| Noter | Mellem til bund |
| Blender med |
Nellike, Muskatnød, Kardemomme, Ingefær, Appelsin, Lavendel, Ylang-Ylang
|
| Ligner |
Nellikeknop æterisk olie (på grund af højt eugenolindhold)
|
| Bruger |
Parfumeri, Aromaterapi, Massageblandinger, Sæbefremstilling, Naturlige desinfektionsmidler, Smertelindring
|
HJEMMEANVENDELSE
- Aromaterapi: Tilsæt 3–5 dråber til en diffuser for en varm, hyggelig duft.
- Massageolie: Bland 1–2 dråber med 1 spsk bæreolie; massér på ømme muskler.
- Rum Spray: Kombiner 10 dråber med 1 kop vand i en sprayflaske; sprøjt i rum.
- Rengøringsspray: Bland 5–7 dråber med 1 kop vand og 1 kop eddike; rengør overflader.
- Afslappende bad: Tilsæt 2–3 dråber til 1 spsk bæreolie eller mælk; bland i badevandet.
- Stearinlys: Bland 3–5 dråber i smeltet voks før hældning.
- Fodbad: Tilsæt 3 dråber til varmt vand med 1/2 kop Epsom-salte; læg fødderne i blød
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Cinnamomum verum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kanelbark – Cinnamomum verumfrom €42,42/kg
Aged botanical oilKanel — 90-dages lagret botanisk oliefrom €281,93/kg
Oleoresin[TH] Kanelolieekstrakt - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg
Essential oil[TH] Kanelblad Æterisk Olie - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg
Essential oil[TH] Kanelbark Æterisk Olie - Cinnamomum verumfrom €444,29/kg