Kapersbusk PG-ekstrakt - Capparis spinosa
Capparis spinosa · Capparaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Capparis spinosa · profile
- Family
- Capparaceae
- Common names
- Caper Bush, Flinders Rose, Himsara, Kabra, Caper, Flinders-Rose
- Synonyms
- Capparis aegyptiaca, Capparis microphylla
- Plant part
- Flower, Leaf
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Capparis Spinosa Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 89958-23-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-646-4
- CosIng ID
- 37269, 92472, 94942
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 35709-PGE-CASPI-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Common Name : Caper Bush, Flinders rose, Capparis spinosa
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Capparis spinosa-ekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Botanisk navn:Capparis spinosa
Produkt : Capparis spinosa Propylenglykol-ekstrakt
Tilgængelig form:Væske (Propylenglycol)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og rutin), alkaloider, glucosinolater, polyfenoler, terpenoider og steroler (som β-sitosterol og stigmasterol), capparidisin, capparisider og tokoferoler,
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Capparis spinosa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kapersbusk – Capparis spinosafrom €57,49/kg
Glycerin extractKapersbusk glycerinekstrakt - Capparis spinosafrom €70,51/kg
Extract powderKapertbuskekstrakt - Capparis spinosafrom €40,33/kg
Water-soluble extractKapertorn Vandopløseligt Ekstrakt - Capparis spinosafrom €46,72/kg
Herbal powderKapertbusk Pulver - Capparis spinosafrom €42,35/kg
Infused oilKapertbuskekstraktolie - Capparis spinosafrom €97,68/kg