Lajwanti glycerinekstrakt - Mimosa pudica
Mimosa pudica · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Mimosa pudica · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Lajwanti, Chuimui, Sensitive Plant, Action Plant, Dormilones, Sensitive
- Indian names
- छुइमुइ पौधा, लाजवाब नाजुक, लाजाळू, தொட்டாற் சுருங்கி, ಮುಟ್ಟಿದರೆ ಮುನಿ, തൊട്ടാവാടി
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Mimosa Pudica Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 93026-GLY-MIPUD-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Lajwanti, Chuimui, Mimosa Pudica, Sensitive Plant
Botanisk navn : Mimosa pudica
Produkt : Lajwanti plante Glyserin Ekstrakt
Anvendt del :Hele planten
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Hel Planteekstrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : alkaloider (såsom mimosin), flavonoider (som quercetin og kaempferol), tanniner, saponiner, glykosider, steroler og phenoliske syrer
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Mimosa pudica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderLajwanti Pulver - Mimosa pudicafrom €12,50/kg
Oil-soluble extractLajwantiolieopløseligt ekstrakt – Mimosa pudicafrom €28,04/kg
Herbal powderLajwanti Frøpulver - Mimosa pudicafrom €17,56/kg
Propylene glycol extractLajwanti PG-ekstrakt - Mimosa pudicafrom €48,24/kg
Herbal powderLajwanti Frøpulver - Mimosa pudicafrom €12,50/kg
Water-soluble extractLajwanti vandopløseligt udtræk - Mimosa pudicafrom €16,04/kg
Extract powderLajwanti-ekstrakt - Mimosa pudicafrom €19,63/kg
Infused oilLajwanti Tilført Olie - Mimosa pudicafrom €57,20/kg