Lajwanti olieopløseligt ekstrakt - Mimosa pudica
Shipping at Check Out
Kendt som: Lajwanti, Chuimui, Mimosa Pudica, Følsom Plante
Botanisk navn: Mimosa pudica
Produkt: Lajwanti plante Olieopløseligt Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Brugt del: Hele planten
Aktive indholdsstoffer: alkaloider (såsom mimosin), flavonoider (som quercetin og kaempferol), garvestoffer, sæberstoffer, glykosider, steroler og phenolske syrer
100% ren og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Opløselighed: 100% olieopløselig
Kvalitet: Kosmetisk
Urt/Grundforhold: 1:5/1:10 (v/v)
v = vægt
Basisolier: Kokos/Sesam/Jojoba
Anvendelse af olieopløselige ekstrakter: Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårpleje.