Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Lavender Oil - Lavendula stoechas Product vendor
Essential oilOil-solubleOrigin: India

Lavendelolie - Lavendula stoechas

Lavandula stoechas · Lamiaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Lavandula stoechas · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Lavender, Lavendula Stoechas, French Lavender, Italian Lavender, Spanish Lavender, Topped Lavender
Plant part
Flower
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Lavandula Stoechas Flower Oil
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Perfumery
Country of origin
India
SKU
11197-OIL-LASTO-100G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Lavendel æterisk olie udvindes ved Dampdestillation af blomster botanisk kendt som Lavendula stoechas

Kendt som: Lavendel, Lavendula stoechas

Botanisk navn: Lavendula stoechas

Produkt: Lavendel æterisk olie

Produktform: Æterisk Olie

Udvindingsmetode: Dampdestillation

Brugt del: Blomst

Aktiv bestanddel: kamfer (hovedforbindelsen), fenchon, 1,8-cineol (eukalyptol), linalool, borneol, alfa-pinene, beta-pinene og limonen.

Planteegenskaber: antimikrobiel, betændelseshæmmende, antioxidant og beroligende egenskaber.

Duft/ Aroma/ Lugt: Frisk og sød

Farve/ Udseende: Lysegul til klar

Blender godt med: Jasmin

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Lavandula stoechas in other forms

Same botanical, different format for your formula.

All 2 products →
HydrosolLavendelblomstervand - Lavendula stoechasfrom €25,69/kg