Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Lotusblomstekstrakt - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Nelumbo Nucifera Flower Extract
- CAS
- 85085-51-4
- EC
- 285-379-2
- CosIng ID
- 57328
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 90064-EXTD10-NENUC-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Kamal Phool, Tørret Lotusblomst, Nelumbo Nucifera
Botanisk navn : Nelumbo nucifera
Produkt : Lotusblomstekstraktpulver 10:1
Tilgængelig form: Ekstrakt Pulver
Del anvendt : Blomst
Aktive indholdsstoffer : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol og isorhamnetin), alkaloider (såsom nuciferin, roemerin og neferin), saponiner, tanniner, phenolsyrer (som galdesyre), vitamin C og polysaccharider
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderLotusfrøekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €29,75/kg
Oil-soluble extractLotus- og safranekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractLotusblomstekstrakt opløseligt i olie – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotus — 60-dages lagret botanisk oliefrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoider 10% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €294,86/kg
Propylene glycol extractLotusfrø PG-ekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg
Propylene glycol extractLotus Safran PG-ekstrakt - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg