Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Malkangni Seed Oil - Jyotishmati - Celastrus paniculatus Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: India

Malkangni Frøolie - Jyotishmati - Celastrus paniculatus

Celastrus paniculatus · Celastraceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Celastrus paniculatus · profile
Family
Celastraceae
Common names
Malkangni, Jyotishmati, Malkangani, Black Oil Tree, Intellect Tree, Oriental Bittersweet; Staff Vine
Indian names
मालकांगनी, कांगुणी, मालकांगोणी, జ్యోతిష్మతి, കിളിതീനിപ്പഞ്ഞി
Synonyms
Celastrus pubescens, Celastrus rothbiana, Celastrus serrata
Plant part
Seed
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Celastrus Paniculatus Seed Oil
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
92064-OIL-CEPAN-100G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som : Malkangni, Jyotishmati, Celastrus Paniculatus, Malkangani

Botanisk navn : Celastrus Paniculatus

Produkt : Malkangni Frøolie

Produktform : Olie

Produktkategori : Bæreolie

Er den raffineret? Nej

Er den fødevaregodkendt? Ja

Udvindingsmetode : Koldpresset

Ingrediens : Malkangni Frø

Særlige kendetegn: Ingen kunstige farvestoffer, frisk og ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler og uden tilsætningsstoffer.

100% ren og ægte produkt

Emballeret under mest hygiejniske forhold

Produktet er vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.