Miswak CO2-ekstrakt - Salvadora Persica
Salvadora persica · Salvadoraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salvadora persica · profile
- Family
- Salvadoraceae
- Common names
- Miswak, Meswak, Real Mustard Tree, Tooth-Bush Tree, Mustard-Tree, Toothbrushtree
- Indian names
- peelu, पिलू, உகாய், ખારી જાર, પીલુડી
- Synonyms
- Salvadora crassinervia, Salvadora indica, Salvadora paniculata, Salvadora wightii
- Plant part
- Root
- Form
- Extract paste
- INCI
- Salvadora Persica Root Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 52280-PST-SAPER-50G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Miswak, Salvadora Persica, Meswak, Ægte Sennepstræ
Botanisk navn : Salvadora persica
Produkt : Miswak Rod CO2-ekstrakt 25:1
Brugt del : Rod
Ekstraktion : Superkritisk CO2 (SCO2)
CAS NR : -
Tilgængelig form: Pasta
Olie/Fedt opløselig : Ja
Vandopløselighed: Nej
Alkohol (ethanol): Delvis
CO₂-ekstraktion bruger tryksat kuldioxid ved lave temperaturer til at udvinde aktive forbindelser fra Salvadora Persica (Miswak) uden kemiske opløsningsmidler. De vigtigste fordele er ingen opløsningsmiddelrester, bedre bevarelse af varmefølsomme forbindelser, høj renhed og en planteægte profil, hvilket gør det ideelt til premium, clean-label fødevarer, nutraceutiske og kosmetiske anvendelser.
Aktive indholdsstoffer : salvadorin (et alkaloid), flavonoider, saponiner, tanniner, silica, æteriske olier, vitamin C, trimethylamin, klorider, svovl og glykosider.
100% ren og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Salvadora persica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderMiswak-ekstrakt - Salvadora persicafrom €18,76/kg
Glycerin extractMiswak Glycerinekstrakt - Salvadora Persicafrom €50,68/kg
Infused oilMiswak Inddampet Olie - Salvadora Persicafrom €57,20/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt miswakekstrakt – Salvadora persicafrom €26,76/kg
Propylene glycol extractMiswak PG-ekstrakt - Salvadora Persicafrom €48,24/kg
Herbal powderMiswak Pulver - Salvadora Persicafrom €11,95/kg
Water-soluble extractMiswak vandopløseligt ekstrakt - Salvadora persicafrom €16,69/kg