Free EU shipping on orders over €699 TDS & SDS downloads · COA with every orderPack sizes from 225 g to 25 kg
Morbær Frugt Glycerinekstrakt - Morus spp
Glycerin extractWater-solubleOrigin: India

Morbær Frugt Glycerinekstrakt - Morus spp

Morus · Moraceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Morus · profile
Family
Moraceae
Common names
Mulberry, Gannets, Mulberries
Synonyms
Morus spp.
Plant part
Fruit
Form
Glycerin extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Glycerin, Water
INCI
Glycerin, Aqua, Morus Fruit Extract
CAS
56-81-5, 7732-18-5
EC
200-289-5, 231-791-2
CosIng ID
34040, 92472
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
11473-GLY-MOSPP-225G
Documents
TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.

Product details

Kendt som : Morbær

Botanisk navn : Morus spp

Produkt : Morbær Frugt Glycerinekstrakt

Opløsningsmiddel : Vegetabilsk Glycerin (USP/Pharma Kvalitet)

Fortyndingsmiddel : Renset Vand (Glycerin:Vand 75:25)

Urt/Opløsningsmiddel Forhold : 1:5 (v/v)

Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)

INCI : Glycerin, Aqua, Frugtekstrakt

CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer :anthocyaniner (såsom cyanidin og delphinidin), flavonoider (som quercetin og rutin), resveratrol, fenolsyrer (såsom chlorogensyre og galdesyre), alkaloider (som moranolin), tanniner, og vitamin C (askorbinsyre)

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring :Opbevares køligt og tørt