Marigold Blomsterolie Opløselige Uddrag - Tagetes Spp
€2543 EUR
Shipping at Check Out
Almindeligt navn : Genda Phool, Marigold Flower, Tagetes
Botanisk navn: Tagetes Spp
Produkt : Marigold Blomst Olieopløseligt Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (såsom quercetin og patuletin), carotenoider (såsom lutein, zeaxanthin og lycopen), terpenoider (som limonen og ocimen), æteriske olier, saponiner, tanniner og phenoliske syrer (såsom koffeinsyre og ferulinsyre).
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Opløselighed: 100% olieopløselig
Kvalitet: Kosmetisk
Urt/Base-forhold: 1:5/1:10 (v/v)
w = Vægt
Baseolier: Kokos/Sesam/Jojoba
Anvendelser af olieopløselige ekstrakter: Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårnæring.