Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Moringa Oil - Drumstick - Moringa oleifera Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Moringaolie - Stikling - Moringa oleifera

Moringa oleifera · Moringaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Moringa oleifera · profile
Family
Moringaceae
Common names
Sargavo, Drumstick, Sehjan, Sehjan Patta, Sargava, Drumstick Leaves
Indian names
murungai, सहजन, शिग्रुः, शेवगा, সজনে, முருங்கை
Synonyms
Moringa amara, Moringa domestica, Moringa edulis, Moringa eracta, Moringa erecta, Moringa moringa
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Moringa Oleifera Seed Oil
CAS
93165-54-9
EC
296-941-1
CosIng ID
85909
INCI status
Verified in CosIng
Tradition
Ayurvedic
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
37385-OIL-MOOLE-100G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Kendt som : Moringa, Sehjan, Drumstick, Moringa oleifera,Sargavo

Botanisk navn : Moringa oleifera

Produktform : Olie 

Produktkategori : Bæreolie

Ekstraktionsmetode : Koldpresset

Ingrediens : Moringa Frø

Specialitet: Ingen kunstige farvestoffer, frisk & ren. Fri for skadelige kemikalier, pesticider & uden tilsætningsstoffer.  

100% rent og ægte produkt

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.