Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Nirgundi Leaf PG-ekstrakt - Vitex Negundo
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Nirgundi Leaf PG-ekstrakt - Vitex Negundo

Vitex negundo · Lamiaceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request

Specifications

Botanical name
Vitex negundo · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Nirgundi, Sambhalu, Chaste Leaf, Chaste Seeds, Chinese Chaste Tree, Chinese Chastetree
Indian names
निर्गुंडी, निरगुडी, நொச்சி, સિંધવર, കരിനൊച്ചി, سنگھار
Synonyms
Vitex nogondo
Plant part
Leaf
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Vitex Negundo Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 92347-33-6
EC
200-338-0, 231-791-2, 296-222-2
CosIng ID
37269, 92472, 60109
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
40348-PGE-VINEG-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Kendt som: Sambhalu, Nirgundi, Vitex Negundo, Kyskhedsblad

Botanisk navn : Vitex negundo

Produkt : Nirgundi-blad Propylenglycol-ekstrakt

Brugt del :Blad

Opløsningsmiddel : Propylenglycol

Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)

Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)

INCI : Propylenglycol, Aqua, Vitex negundo-ekstrakt

CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer :flavonoider (såsom casticin og luteolin), iridoidglykosider (som agnuside), alkaloider, terpenoider, phenolsyre og æteriske olier (inklusive kamfen og limonen)

Produktet erVegetarisk

Oprindelsesland:Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt