Papayablads Olieopløseligt Ekstrakt - Carica papaya
€2027 EUR
Shipping at Check Out
Kendt som : Papaya, Papita
Botanisk navn : Carica papaya
Produkt : Olieopløseligt ekstrakt af papayablad
Tilgængelig form: Væske
Brugt del : Blad
Aktive indholdsstoffer : alkaloider (carpain, pseudocarpain), flavonoider (kaempferol, quercetin), phenolforbindelser, sæberstoffer, garvestoffer, hjerteglykosider og enzymer som papain og chymopapain
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Opløselighed : 100% olieopløseligt
Kvalitet: Kosmetisk
Urt/grundstof-forhold: 1:5/1:10 (v/v)
v = vægt
Basisolier: Kokos/Sesam/Jojoba
Anvendelse af olieopløselige ekstrakter : Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårpleje.