Papaya Frugt PG-ekstrakt - Carica papaya
Carica papaya · Caricaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Carica papaya · profile
- Family
- Caricaceae
- Common names
- Papaya, Papita, Papain, Papaw, Pawpaw, Papita Beej
- Indian names
- पपई, পেঁপে, బొప్పాయి, പപ്പായ/ഓമയ്ക്ക/കപ്ലങ്ങ
- Synonyms
- Carica citriformis, Carica cubensis, Carica hermaphrodita, Carica jamaicensis, Carica jimenezii, Carica mamaya
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Carica Papaya Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84012-30-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 281-675-0
- CosIng ID
- 37269, 92472, 55079
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 65130-PGE-CAPAP-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Papaya
Botanisk navn : Carica papaya
Produkt : Papaya Frugt Propylenglykol Ekstrakt
Opløsningsmiddel : Propylenglykol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Carica papaya Frugtekstrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer :papain (et proteolytisk enzym), chymopapain, flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), carotenoider (som beta-caroten og lycopen), vitamin C (askorbinsyre), folat, fenolsyre og saponiner.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Carica papaya in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPapayapulver - Carica papaya - Papitafrom €14,57/kg
Extract powderPapayafrugtekstrakt - Carica papayafrom €17,88/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af papayafrugt – Carica papayafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af papayablad – Carica papayafrom €25,48/kg
Botanical exfoliantEksfolieringspulver med papayafrøfrom €17,79/kg
Standardised extractPapain 6000 USP/mg 6000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €377,66/kg
Standardised extractPapain 1000 USP/mg 1000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €181,01/kg
Propylene glycol extractPapaya Blad PG-ekstrakt - Carica papayafrom €39,82/kg