Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Patol Patra Blad Vandopløseligt Uddrag - Trichosanthes dioica
Trichosanthes dioica · Cucurbitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Trichosanthes dioica · profile
- Family
- Cucurbitaceae
- Common names
- Patol Patra, Patola, Pointed Gourd
- Indian names
- palwal, parwal, পটল
- Synonyms
- Trichosanthes officinalis
- Plant part
- Leaf
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Trichosanthes Dioica Leaf Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 92802-EXTL-TRDIO-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Patol Patra, Patola, Spids Agurk, Trichosanthes dioica
Botanisk Navn: Trichosanthes dioica
Produkt : Patol Patra blad Flydende Ekstrakt 10:1
Form tilgængelig: Flydende
Del brugt : Blad
Opløseligt : 100% vandopløseligt
Aktiv forbindelse : triterpenoider, saponiner, flavonoider, cucurbitaciner, alkaloider, glykosider og phenoliske syrer.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Trichosanthes dioica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af Patol Patra-blade – Trichosanthes dioicafrom €16,99/kg
Propylene glycol extractPatol Patra Blad PG-ekstrakt - Trichosanthes dioicafrom €39,82/kg
Glycerin extractPatol Patra Blad Glycerinekstrakt - Trichosanthes dioicafrom €41,80/kg
Extract powderPatol Patra Bladekstrakt - Trichosanthes dioicafrom €11,90/kg
Herbal powderPatol Patra Bladpulver - Trichosanthes dioicafrom €7,58/kg
Infused oilPatol Patra Bladinfunderet Olie - Trichosanthes dioicafrom €45,93/kg