Perikon Glycerin Ekstrakt - Hypericum perforatum
Hypericum perforatum · Hypericaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hypericum perforatum · profile
- Family
- Hypericaceae
- Common names
- St. John'S Wort, Common St. John'S Wort, Common St. Johnswort, Gammock, Goatweed, Herb-John
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Hypericum Perforatum Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- United States
- SKU
- 92036-GLY-HYPER-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Perikon
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Hypericum perforatum Flower Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Botanisk navn:Hypericum perforatum
Produkt : Perikon Glycerin Ekstrakt
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : hypericin, pseudohypericin, hyperforin, flavonoider (såsom quercetin, rutin og kaempferol), tanniner, phenoliske syrer og æteriske olier.
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland: USA
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Hypericum perforatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractHyperforin 3% — Hypericum perforatum (perikon)from €501,86/kg
Standardised extractHypericin 0,3% — Hypericum perforatum (perikon)from €181,01/kg
Extract powderPerikonekstrakt - Hypericum perforatumfrom €59,60/kg
Infused oilPerikonolie - Hypericum perforatumfrom €111,25/kg
Oil-soluble extractPrikbladet perikon-olieopløseligt ekstrakt – Hypericum perforatumfrom €84,99/kg
Propylene glycol extractPerikon PG-ekstrakt - Hypericum perforatumfrom €94,43/kg
Herbal powderPerikonpulver - Hypericum perforatumfrom €37,98/kg
Water-soluble extractVandopløseligt udtræk af Perikon - Hypericum perforatumfrom €32,23/kg