Pimento Bær Olie - Pimenta dioica
Pimenta dioica · Myrtaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Pimenta dioica · profile
- Family
- Myrtaceae
- Common names
- Pimento Berry, Jamaica Pepper, Myrtle Pepper, Allspice Berry, Allspice, Jamaica-Pepper
- Synonyms
- Pimenta aromatica, Pimenta communis, Pimenta officinalis, Pimenta pimenta, Pimenta tabasco, Pimenta vulgaris
- Plant part
- Fruit
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Pimenta Dioica Fruit Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery
- Country of origin
- India
- SKU
- 38908-OIL-PIDIO-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Pimento Berry æterisk olie udvindes ved dampdestillation af bær fra planten, botanisk kendt som Pimenta dioica
Kendt som: Pimento Berry, Pimenta dioica, Jamaica Peber, Myrtepeber, Allehånde bær
Botanisk navn: Pimenta dioica
Produkt: Pimento Berry æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingmetode: Dampdestillation
Anvendt del: Bær
Aktiv bestanddel: eugenol (hovedforbindelsen), methyl eugenol, karyofylen, 1,8-cineol, limonen, myrcen, beta-pinene og alfa-pinene.
Planteegenskaber: antimikrobielle, antioxidante, betændelseshæmmende og smertestillende egenskaber.
Duft: Varm, krydret og aromatisk duft, der minder om en blanding af forskellige krydderier, herunder kanel, nelliker og muskatnød
Farve: Bleg gul til gul-amber
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling
Blender godt med: Geranium, Ingefær, Patchouli og Appelsinolie
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Pimenta dioica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
