Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg
Rhodiola Liquid Extract - Rhodiola rosea Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Rhodiola Vandopløseligt Ekstrakt - Rhodiola rosea

Rhodiola rosea · Crassulaceae · Botanical profile

StørrelsePrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Rhodiola rosea · profile
Family
Crassulaceae
Common names
Golden Root, Rose Root Rosavin, Rosenroot, Arctic Root, Rhidola, Roseroot Stonecrop
Synonyms
Rhodiola arctica, Rhodiola borealis, Rhodiola elongata, Rhodiola hideoi, Rhodiola iremelica, Rhodiola krivochizhinii
Plant part
Root
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Water, Glycerin
INCI
Aqua, Rhodiola Rosea Root Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
CAS
7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
CosIng ID
59142
INCI status
Verified in CosIng
Tradition
Traditional Chinese
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
50071-EXTL-RHROS-225G
Documents
TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.

Product details

Almindeligt Navn : Guldrod, Rose Rod Rosavin, Rosenrod, Rhodiola Rhizom, Arktisk Rod, Rhidola

Botanisk navn: Rhodiola rosea

Produkt : Rhodiola Rod Flydende Ekstrakt

Tilgængelig form: Væske

Del brugt : Rod

Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : rosaviner (såsom rosavin, rosin og rosarin), salidrosid, tyrosol, flavonoider, phenolsyre (såsom galdesyre og kaffeesyre), terpenoider og tanniner.

Produktet er Vegetarisk

Country of Origin: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt