Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Castor Leaf Liquid Extract - Ricinus Communis Linn Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India

Kastorblad Vandopløseligt Ekstrakt - Ricinus Communis Linn

Ricinus communis · Euphorbiaceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request

Specifications

Botanical name
Ricinus communis · profile
Family
Euphorbiaceae
Common names
Castor, Castor Seeds, Beej Arandi, Arandi Leaf, Castor Root, Arandimool
Indian names
Arand Mool, अरंडी, अरण्डी, एरंड, ஆமணக்கு மரம், ఆముదము
Synonyms
Ricinus africanus, Ricinus angulatus, Ricinus armatus, Ricinus atropurpureus, Ricinus badius, Ricinus borboniensis
Plant part
Leaf
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
INCI
Ricinus Communis Leaf Extract
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
55376-EXTL-RICOM-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Almindelige navne: Arandi blad, Ricinus Communis Linn, Castor

Botanisk navn : Ricinus Communis Linn

Produkt : Castor Leaf Liquid Extract

Form tilgængelig: Extract Liquid

Brugt del : Blad

Opløseligt : 100% vandopløseligt

Aktive indholdsstoffer : flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), alkaloider (inklusive ricinin), saponiner, tanniner, terpenoider, glykosider og phenoliske forbindelser.

100% rent og ægte produkt

Emballeret i det mest hygiejniske miljø

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt