Extract powderWater-dispersibleOrigin: India
Rød Behman Surkh Uddrag - Salvia haematodes
Salvia pratensis · Lamiaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salvia pratensis · profile
- Family
- Lamiaceae
- Common names
- Red Behman Surkh, Behman Red Surkh, Bahman Lal, Introduced Sage, Meadow Clary, Meadow Sage
- Synonyms
- Salvia haematodes, Salvia aprica, Salvia ceratophylloides, Salvia rubicunda
- Plant part
- Root
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Salvia Pratensis Root Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 47432-EXTD10-SAHAE-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Behman Red Surkh, Bahman Lal, Salvia haematodes
Botanisk navn :Salvia haematodes
Produkt : Salvia haematodes Ekstraktpulver 10:1
Tilgængelig form: Tør (Pulver)
Del brugt : Rod
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : rosmarinsyre, salvianolsyrer, tanshinoner, ursolsyre og betulinsyre,
Opløselighed : 80% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Salvia pratensis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af rød behman surkh-olie – Salvia pratensisfrom €26,76/kg
Propylene glycol extractRød Behman Surkh PG-ekstrakt - Salvia haematodesfrom €50,36/kg
Glycerin extractRød Behman Surkh Glycerinekstrakt - Salvia haematodesfrom €52,84/kg
Herbal powderRødt Behman Surkh Pulver - Salvia haematodesfrom €22,39/kg
Infused oilRød Behman Surkh Tilført Olie - Salvia haematodesfrom €66,86/kg