Rødbede glycerinekstrakt - Beta vulgaris
Beta vulgaris · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Beta vulgaris · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Beetroot
- Indian names
- బీటురూట్
- Synonyms
- Beta alba, Beta altissima, Beta bengalensis, Beta brasiliensis, Beta carnulosa, Beta cicla
- Plant part
- Vegetable
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Beta Vulgaris Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 89957-89-1, 89957-90-4
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 289-610-8, 289-611-3
- CosIng ID
- 34040, 92472, 84940
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 35431-GLY-BEVUL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Belgiri, Bealgiri, Bael Phal Dry, Aegle Marmelos, Wood Apple, Bel
Botanisk navn : Beta vulgaris
Produkt : Rødbede Glycerinekstrakt
Anvendt del : Grøntsag
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Beta vulgaris Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : betalainer (såsom betanin og vulgaxanthin), nitrater, flavonoider, askorbinsyre (vitamin C), polyfenoler, carotenoider og folinsyre.
Opløselig : 100% vandopløselig
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Beta vulgaris in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractBetalainer 4% — Beta vulgaris (rødbede)from €791,66/kg
Propylene glycol extractRødbede PG Ekstrakt - Beta vulgarisfrom €39,82/kg
Vegetable powderRødbedepulver - Beta vulgarisfrom €10,29/kg
Extract powderRødbedeekstrakt - Beta vulgarisfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af rødbede – Beta vulgarisfrom €21,23/kg
Standardised extractBetalainer 1% — Beta vulgaris (rødbede)from €294,86/kg
Standardised extractBetalainer 0,6% — Beta vulgaris (rødbede)from €160,31/kg
Vegetable powder[IN] Frysetørret Rødbedepulver - Beta vulgarisfrom €57,90/kg