Rose Blomst Glycerinekstrakt - Rosa indica
Rosa indica · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rosa indica · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Rose, Rose Petal, Gulab, Indian Rose, Red Rose Petal, Gulab Patti
- Indian names
- Gulab Jal, Rose Petal Jam
- Synonyms
- Rosa amoyensis, Rosa bodinieri, Rosa borboniana, Rosa borbonica, Rosa cavaleriei, Rosa chaffanjonii
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Rosa Indica Flower Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 97281-55-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 306-556-3
- CosIng ID
- 34040, 92472, 83818
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 94444-GLY-ROIND-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Almindeligt navn: Gulab, Rose, Rosa indica, Indisk Rose
Botanisk navn:Rosa indica
Produkt: Roseblomst Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:5 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk ekstrakt (væske)
INCI: Glycerin, Aqua, Rosa indica Flower Extract
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier): flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), anthocyaniner (som cyanidin), tanniner, æteriske olier, phenolsyrer (såsom galdesyre og ellaginsyre), vitamin C (ascorbinsyre) og terpenoider.
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Rosa indica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Infused oil15 urteinfunderet oliefrom €186,00/kg
Herbal powder15 Urtepulver
Face Pack9 urter til ansigtet
Extract powderRosextrakt - Rosa indicafrom €29,75/kg
Oil-soluble extractRose Flower Oil-Soluble Extract – Rosa indicafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractRoseblomst PG-ekstrakt - Rosa indicafrom €56,66/kg
Water-soluble extractRoseblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Rosa indicafrom €37,02/kg
HydrosolRosehydrosol/Vand - Gulab Jal - Rosa indicafrom €46,16/kg