Rosegeraniumolie - Pelargonium rosium
Pelargonium roseum · Geraniaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Pelargonium roseum · profile
- Family
- Geraniaceae
- Common names
- Rose Geranium
- Plant part
- Flower
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Pelargonium Roseum Flower Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 78995-OIL-PEROS-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Rosegeranium æterisk olie er dampdestilleret af kronbladene fra blomsterne på planten, der botanisk kaldes Pelargonium rosium
Kendt som: Rosegeranium, Pelargonium rosium
Botanisk navn: Pelargonium rosium
Produkt: Rosegeranium æterisk olie
Produktform: Æterisk olie
Udvindingsmetode: Dampdestillation
Anvendt del: Blomst
Aktiv bestanddel: citronellol (hovedforbindelsen), geraniol, linalool, citronellylformiat, geranylformiat, isomenthon og limonen
Planteegenskaber: antimikrobiel, betændelseshæmmende, antioxidant og hudberoligende egenskaber.
Aroma: Varm, sød blomsterduft
Farve: Bleg gul væske
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Blender godt med Cedertræ, Bergamot, Grapefrugt, lime, Basilikum, appelsin, kvan, citronella, lavendel, rosmarin, jasmin, klary salvie, gulerodsfrø og neroli
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Pelargonium roseum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
